⇓ VYUŽIJTE naše AKČNÍ CENY na vybrané PLETIVA, 3D i 2D PANELY ⇓

Logo
Po až Pá 07:30 - 17:30 hod.
0 mj
za 0,00 Kč
*Váš nákupní košík je prázdný! *Vyberte si zboží a my Vám ho dle objemu dovezeme ZDARMA! *Navíc můžete získat dárek.
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat na tel. čísle : (+420) 724 062 293
Novinky
08.12.2021
PLOTY KOVOVÉ, PROFILOVÉ a TAHOKOV
Poctivé ČESKÉ ploty promyšlené do posledního detailu. Tradiční kované ploty i moderní hliníkové a tahokov varianty. Reprezentativní a vkusný plot ... číst celé
05.01.2021
Betonové ploty
Betonové ploty jsou dostupnou ochranou každého domu nebo průmyslového objektu a vytvoří maximální bezpečí, soukromí i eleganci. Pokud vám jde hla... číst celé
06.03.2020
Drátěné koše a gabiony
Koše z 2D panelů jsou moderní se stabilní konstrukci a mnoha možnostmi využití. Mohou se používat například jako zpevňující prvek v terénu. Koše lze... číst celé
.
  1. Úvod
  2. GDPR
GDPR
  • Ochrana Vašich osobních údajů je pro nás velmi důležitá. Naše firma striktně dodržuje právní předpisy týkající se ochrany soukromí, a proto bychom Vás v rámci nového obecného nařízení EU 2016/679 o ochraně osobních údajů (GDPR) chtěli informovat o tom, jak s těmito údaji nakládáme.
  • Podle zmíněného nařízení GDPR o ochraně osobních údajů máte právo vzít svůj souhlas kdykoliv zpět, požadovat po nás zprávy o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat po nás vysvětlení důvodu a zpracování osobních údajů, požádat o přístup k těmto údajům, které můžete opravit nebo aktualizovat, požadovat po nás smazání svých osobních údajů, obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, pokud budete mít pochybnosti o dodržování povinností se zpracováním osobních údajů z naší strany.
  • Chráníme Vaše soukromí a zaručujeme plnou ochranu Vašich osobních údajů před zneužitím.
  • Při registraci v internetovém obchodu zadáváte některé své osobní údaje. Jsou to především jméno a příjmení, adresa bydliště, telefon a adresa elektronické pošty. Tyto informace jsou nezbytné k identifikaci a autorizaci kupujícího a používáme je k realizaci Vaší objednávky a ke komunikaci s Vámi.
  • Během doby Vašeho užívání internetových stránek shromažďujeme informace o Vašich objednávkách, které jsou nutné pro zajištění dodávek zboží, k vyřízení reklamací apod. Tyto údaje jsou uloženy v naší databázi a v žádném případě je neposkytujeme třetím osobám.
  • Naše firma si váží vaší důvěry a chrání Vaše osobní data před zneužitím. Informace o Vás shromažďujeme proto, abychom zkvalitnili naše služby pro Vás. Vaše osobní data považujeme za důvěrná. Naše firma neprodává, nepronajímá ani jinak neposkytuje Vaše data žádné třetí straně.
  • Používáním našich internetových stránek a užíváním jejich služeb souhlasíte se shromažďováním některých osobních údajů o Vás a Vašich nákupech.

UPOZORNĚNÍ:

V současné době termín dodání může být delší, než je uvedeno u jednotlivých produktů. Ceny u některých produktů jsou pouze na dotaz z důvodu stále se měnících cen vstupních materiálu na českém i evropském trhu. Cena v každé objednávce bude před odesláním zboží vzájemně potvrzena nebo změněna dle aktuální kalkulace výrobců.

Děkujeme za pochopení této „nestandardní“ situace.

© 2018 PLETIVO - PLOTY 3nec | Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz