Logo
Potřebujete poradit? Zavolejte.
Po až Pá 08:00 - 18:00 hod.
0 mj
za 0,00 Kč
Váš nákupní košík je prozatím prázdný, vyberte si z naší nabídky. Při objednávce nad 3.000,00 Kč si můžete vybrat dárek.
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat na tel. čísle : (+420) 724 062 293
Doporučujeme
06.03.2020
Drátěné koše a gabiony
Koše 2D panel jsou moderní a stabilní konstrukce s mnoha možnostmi využití. Mohou se používat například jako zpevňující prvek v terénu. Koše lze rov... číst celé
23.01.2020
Oplocení pro vašeho čtyřnohého miláčka.
Pletivo svařované Super 1500/50x50mm ZN+RAL6005 ZELENÁ  je ideální tam, kde potřebujete zajistit velkou pevnost oplocení a také, pokud máte na... číst celé
.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Ladislav Martynek, se sídlem Oldřichovice 909, 739 61 Třinec, IČ 64957551, zapsaná u ŽÚ MěÚ Třinec, ev.č. 380203, oddíl 4814, vložka 01, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@pletivo3nec.eu s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
© 2018 PLETIVO - PLOTY 3nec | Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz